Boka mig som bröllopsfotograf!

photograph

Letar ni efter någon som kan föreviga den viktigaste dagen i era liv? Då är jag rätt person för det. Jag fotograferar med känsla, en dokumentär stil och alltid en gnutta konstnärlighet. Det ger er unika bilder från er dag, och minnen ni aldrig glömmer.

Jag erbjuder flera olika bröllopspaket där alla högupplösta redigerade bilder på usb ingår, samt konsultation. Ni kan välja på heldag, halvdag, porträtt eller porträtt och gratulationer. Självklart sätter jag ihop ett paket som passar er dag och önskemål bäst!

Jag älskar att få dokumentera kärlek och skapa minnen för livet. Att fotografera bröllop är ett otroligt spännande jobb!


Ska ni gifta er 2019 eller 2020?
Skicka ett mail där ni berättar lite om er, vilket datum ni ska gifta er, hur många timmar ni tänker er och var ni ska gifta er så skickar jag en prislista där ni kan läsa mer om hur jag jobbar!

elnaphotography@gmail.com

photograph

Elna Andersson - Bröllopsfotograf i Malmö, Skåne, Sverige.

Bröllop | Kari-Anne & Robert

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Kari-Anne och Roberts magiska bröllop i Ystads Sandskog och på Hotell Continental. Så mycket kärlek, så mycket skratt och en hejdundrandes fest! Wow!


Söker du bröllopsfotograf i Skåne? Klicka här och skicka iväg ett mail!

Bröllop i Skåne | Rebecca & Ted 2016

photograph
photographphotographphotograph
photographphotographphotograph
photograph
photograph
photographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotograph
photographphotographphotograph
photographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photograph
photographphotograph
photograph
photographphotograph

Jag mötte upp Rebecca & Ted på Kärleksstigen utanför Svarte en varm sommardag innan de skulle vigas. De visade runt mig på deras speciella plats samtidigt som vi dokumenterade deras kärlek. Sedan åkte de till kyrkan, och jag kunde knappast vänta tills jag skulle åka hem och redigera de här magiska bröllopsporträtten!


Söker ni bröllopsfotograf på Österlen? Klicka in här och skicka er förfrågan!

Inför bröllop | Maria & Henric

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photographphotograph
photographphotographphotograph


Maria och Henric i solnedgången nere vid Ribban i Malmö. Kan det bli mer romantiskt än så här? I augusti är det dags, och efter vår konsultation och provfotografering är jag riktigt spänd på detta bröllop!

Letar ni bröllopsfotograf? Kika in här och läs mer!

Provfotografering | Malin + Marcus

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Provfotograferingen med Malin & Marcus var inplanerad i slutet av april för lite extra vårig känsla. Det visade sig att vi valde en riktigt kall söndag med snö på sina håll. Regnmolnen kom närmre, men vi klarade oss precis. Vackra Hammars backar!

Konsultationen hade vi på Olof Viktors, varsin kräftmacka senare var vi redo för vilket väder som helst. I juli är det dags för den stora dagen!

DermaPeel Hudvårdsklinik

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Tog fotografier till DermaPeel Hudvårdsklinik häromveckan. Personalporträtt, gruppbilder, interiör och behandlingar. Passade på att boka in ansiktsbehandling, färgning av bryn och fransar och shellac. Fick en riktigt lyxig fredagseftermiddag! 

Provfotografering | Linda + Jeppe

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Provfotografering med Linda & Jeppe häromdagen ute i skogen. Lyckosamt nog fick vi lite solnedgång mitt i allt också, inte helt fel!

Provfotograferingen gör jag för att vi ska lära känna varandra, dels hur jag jobbar som fotograf, dels hur ni agerar när jag fotograferar. Alla par är olika, och därför tycker jag det är viktigt med en provfotografering om det finns tillfälle, i samband med konsultationen t.ex. Som ett plus i kanten får ni romantiska porträtt att använda i bröllopsprogrammet!

Pixel Skånes Filmfestival

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

När jag fick frågan om att vara officiell festivalfotograf för Pixel Skånes Filmfestival tvekade jag inte en sekund. Har flera år i rad tänkt gå dit men inte fått ihop det med schema och jobb. Får väl erkänna att jag bara såg två filmer i sin helhet på hela festivalen, men den ena var ett vinnarbidrag så jag lyckades pricka ett rätt!

Riktigt roligt att ha ett eget kontor, att leverera bilder på löpande band och ha så härliga människor runt omkring mig! På sista bilden ser ni teamet bakom hela festivalen. En smula övertrötta efter en hel del övertid gissar jag på.

Porträttfoto | Delta

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Så söt så man smälter! Delta och ett gäng citroner som var hennes absoluta favorit! Ekologiska såklart. 


För de allra minsta erbjuder jag två porträttfotograferingar till ett specialpris. Vi ses första gången och fotograferar vid cirka 6 månader och sedan vid ett år. På så vis får ni två fotograferingar och man ser så stor skillnad på det halvåret. En kul idé att göra fotobok av eller bara rama in!

Bröllop | Malin + Per

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Den sjätte februari gifte sig Malin & Per i Orangeriet på Ystads Saltsjöbad. Det blåste kalla vindar och nerverna låg verkligen i luften, men efter några porträtt inne på hotellet och orangeriet begav vi oss ut vid havet och tog några bilder innan vigseln. Så vackert och stämningsfullt! 

Ceremonin var liten och intim med närmsta familjen, levande ljus och vacker sång i Orangeriet. Efter gratulationer bjöds det på varm choklad och rom, ett helt perfekt val denna vintereftermiddag. Så mycket kärlek i luften!


Söker du bröllopsfotograf i Ystad? Kika in här för att läsa mer!

Loading...

LOAD MORE POSTS