Inför bröllop | Maria & Henric

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photographphotograph
photographphotographphotograph


Maria och Henric i solnedgången nere vid Ribban i Malmö. Kan det bli mer romantiskt än så här? I augusti är det dags, och efter vår konsultation och provfotografering är jag riktigt spänd på detta bröllop!

Provfotografering | Malin + Marcus

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Provfotograferingen med Malin & Marcus var inplanerad i slutet av april för lite extra vårig känsla. Det visade sig att vi valde en riktigt kall söndag med snö på sina håll. Regnmolnen kom närmre, men vi klarade oss precis. Vackra Hammars backar!

Konsultationen hade vi på Olof Viktors, varsin kräftmacka senare var vi redo för vilket väder som helst. I juli är det dags för den stora dagen!

DermaPeel Hudvårdsklinik

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Tog fotografier till DermaPeel Hudvårdsklinik häromveckan. Personalporträtt, gruppbilder, interiör och behandlingar. Passade på att boka in ansiktsbehandling, färgning av bryn och fransar och shellac. Fick en riktigt lyxig fredagseftermiddag! 

Provfotografering | Linda + Jeppe

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Provfotografering med Linda & Jeppe häromdagen ute i skogen. Lyckosamt nog fick vi lite solnedgång mitt i allt också, inte helt fel!

Provfotograferingen gör jag för att vi ska lära känna varandra, dels hur jag jobbar som fotograf, dels hur ni agerar när jag fotograferar. Alla par är olika, och därför tycker jag det är viktigt med en provfotografering om det finns tillfälle, i samband med konsultationen t.ex. Som ett plus i kanten får ni romantiska porträtt att använda i bröllopsprogrammet!

Pixel Skånes Filmfestival

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

När jag fick frågan om att vara officiell festivalfotograf för Pixel Skånes Filmfestival tvekade jag inte en sekund. Har flera år i rad tänkt gå dit men inte fått ihop det med schema och jobb. Får väl erkänna att jag bara såg två filmer i sin helhet på hela festivalen, men den ena var ett vinnarbidrag så jag lyckades pricka ett rätt!

Riktigt roligt att ha ett eget kontor, att leverera bilder på löpande band och ha så härliga människor runt omkring mig! På sista bilden ser ni teamet bakom hela festivalen. En smula övertrötta efter en hel del övertid gissar jag på.

Porträttfoto | Delta

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Så söt så man smälter! Delta och ett gäng citroner som var hennes absoluta favorit! Ekologiska såklart. 


För de allra minsta erbjuder jag två porträttfotograferingar till ett specialpris. Vi ses första gången och fotograferar vid cirka 6 månader och sedan vid ett år. På så vis får ni två fotograferingar och man ser så stor skillnad på det halvåret. En kul idé att göra fotobok av eller bara rama in!

Bröllop | Malin + Per

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Den sjätte februari gifte sig Malin & Per i Orangeriet på Ystads Saltsjöbad. Det blåste kalla vindar och nerverna låg verkligen i luften, men efter några porträtt inne på hotellet och orangeriet begav vi oss ut vid havet och tog några bilder innan vigseln. Så vackert och stämningsfullt! 

Ceremonin var liten och intim med närmsta familjen, levande ljus och vacker sång i Orangeriet. Efter gratulationer bjöds det på varm choklad och rom, ett helt perfekt val denna vintereftermiddag. Så mycket kärlek i luften!

Favoriter från bröllopssäsongen 2015

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Tittade igenom bilder från bröllopssäsongen 2015. Vilka fantastiska bröllop och par! Här är några favoriter som jag fann. Bröllop på Österlen, men också i Köpenhamn och Helsingör. Tänk vad man får vara med som, som bröllopsfotograf. 

Nu ska jag sätta igång och göra fotoböcker, det är ju synd att låta bilderna ligga gömda på ett usb när man kan bläddra i en fin bok!

INSTAGRAM | Fotograf Elna Andersson

photograph

Numera finns jag på instagram under @fotografelnaandersson!

Följ med på vägen mot frilanslivet, från bröllopsfotograferingar till bildleveranser, från morgonmöten till inspirationsrundor vid havet. Tänker att jag slänger in en och annan bild tagen med systemkamera också från favoritfotograferingar eller bara för att minnas.

Sommarminnen i Hammar

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Österlentur med Fabian en sommardag i juni. Lugnet som ligger över dessa backar överväldigar alltid mig, det ligger något visst i luften där. Fler sådana här dagar snart, tack!

Loading...

LOAD MORE POSTS