Vår i lägenheten

photographphotograph
photograph

Jag jobbar mycket hemifrån och då tycker jag att det är viktigt med en inspirerande miljö. Här är lite detaljer från lägenheten just nu. En ny skrivbordslampa, förvaringsboxar, stringhyllan fylld med kaffebönor och massa nötter och frön, en ny taklampa, printar från Köpenhamn och en murgröna i konservburk. Kan inte sluta tänka på murgröna just nu!

Lookbook // Victoria Henry

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Här är lookbooken jag fotograferade för Victoria Henry! Efter en veckas intensivt efterarbete är första delen klar och redo för världen! Känns riktigt skönt att se resultatet så här. Verkligen från idé till slutprodukt.

Inom kort kommer nästa del, så håll till godo!

Sydsvenskan // Hemma Hos // The Bandettes

photograph

I fredags tassade jag ner och hämtade morgontidningen barfota, och fick se att min bild på The Bandettes från Hemma Hos Sessions var publicerad! Hur kul som helst. Startade dagen med att titta på videon som också publicerats på sydsvenskan.se, och det var en riktigt bra start!

Här kan ni titta på klippet själva, grymt bra!

Bakom kulisserna // Victoria Henry Lookbook

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

I fredags fotograferade jag vårens lookbook för Victoria Henry. 
Vi möttes upp hos Victoria för make up och sista minuten detaljer
sedan åkte vi ut för att fotografera på lite mer tropiska breddgrader.

Snart kommer resultatet, så länge kan ni titta in på Victorias hemsida
för inspiration och tidigare kollektioner.

Fabian


photograph
photograph

Portraits of Fabian, summer 2013.

Idag lanseras min nya blogg på min nya hemsida som Sebbe (och jag) jobbat på hela hösten! Jag har kommit med förslag och designat medan Sebbe har gjort min vision till verklighet i kod. I slutet av augusti bestämde jag mig för att börja blogga mer sällan och satsa på kvalité framför kvantitet. Dessutom skulle det blir mer av en företagsblogg.

Nu har jag lagt till de inlägg som representerar denna blogg bäst från den förra bloggen för att sätta tonen. Nytt år, ny blogg, nu kör vi!

Nature, never, forever.

photographphotographphotograph

Fick en förfrågan om jag ville ställa ut mina fotografier och ha vernissage i påsk. Jag sa självklart ja, en riktigt kul möjlighet! Efter ett möte igår åkte jag ner till havet och tog nästa 400 bilder varav cirka 10 ska ställas ut. Om jag hittat rätt.

 Ovan ser ni första utkastet i alla fall, nu börjar två månaders prestationsångest.

Hemma Hos // Sydsvenskan

photographphotographphotograph

Äntligen får jag dela med mig av denna nyhet! I dagens Sydsvenskan finns mina bilder med,
och dessutom storyn bakom Hemma Hos Sessions. Sidan A2 dessutom?! Kan inte fatta att mina bilder finns där, i den tryckta tidningen och dessutom på förstasidan på  Sydsvenskan.se!

Fantastiskt att få vara en del av detta! På första bilden ser ni Adam Ewald och på den andra Sergey, Drazen, moi och Kristofer!

För att se artikeln online klicka här

För att se första hemma hos session, tryck här!

Nu kan ni med andra ord själva se vad jag hittat på med i höst/vinter!

Loading...

LOAD MORE POSTS