Hemma Hos Sessions // AstroMike Gordon

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

I fredags publicerades videon från Hemma Hos Sessions med AstroMike Gordon på sydsvenskan, och så min bild i papperstidningen. Tänkte att det passade bra att efterpublicera bilderna från den fredagskvällen idag. Det var kikärtsgryta, alkoholfritt vin fredag till trots, skoputsning och så klart riktigt skön musik!


Jewellery dreams

photograph

Som tack för att jag fotograferade lookbooken för Victoria Henry fick jag halsbandet ovan. Specialbeställde längden på det för att det skulle fungera extra bra till mig. Och klänningen köpte jag i julas. Knappt hunnit använda den ännu.

Håller på att planera lite spännande fotograferingar och lite annat spännande i vår. Jobbar dessutom på ett par kokboksidéer och idag börjar jag fotografera den ena. Fiktiva än så länge, men vem vet!

Nike

photograph

Köpte nya skor för någon vecka sedan, då jag kände att jag behövde ett par all around-skor som fungerar när jag är ute i naturen och fotograferar, ute och går och liknande. Vad jag inte visste var att dessa skönheter skulle hänga med mig på en hel del dansanta äventyr. Typ som i lördags till exempel. 

Bättre (och skönare) skor får man leta efter, vilken dröm det är att vandra gatorna i dessa!

Elnos Recept

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

På bloggen Elnos Recept samlar jag mina glutenfria kreationer. Allt från bröd, bullar och kakor, till mer eller mindre kulinariska måltider. Det viktiga är att hitta spännande och goda alternativ till en glutenfri kost, men också prova nya saker, göra det själv och undvika halvfabrikat. Dessutom utveckla mitt matfotograferande. En perfekt kombination.

Här hittar du bloggen!

Sydsvenskan // Mount Weibull

photograph

Efter en lång vecka med jobb, körkortsteori och andra måsten möttes jag av Sydsvenskan i fredags.
Min bild på Mount Weibull från Hemma Hos sessions var med, och videon, den kan ni se på sydsvenskans hemsida.

Lördagen fortsatte med frukost på sängen, och söndagen en tur till havet och hamburgare på högrev. Mer om det en annan dag!

Dreaming of Blackie

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Begav mig ner till Svarte en dimmig dag i februari för att vandra längs stranden och dokumentera vad jag såg. Ett fantastiskt landskap och härliga vågor är allt man behöver.

Lookbook // Victoria Henry pt II

photographphotographphotographphotograph
photographphotographphotographphotograph
photographphotograph

Photography // Elna Andersson
Model // Paulina Ekelund Book
Make Up // Erica Svensson
Jewellery // Victoria Henry

Här är sista delen av bilderna jag tog för Victoria Henry. Så himla roligt att fotografera med team i nya, spännande miljöer. Hoppas jag får tillfället att fotografera där fler gånger i framtiden! Fick förresten hem ett fantastiskt halsband som Victoria gjort, ska fotografera det så ni får se!

Loading...

LOAD MORE POSTS