Adventures

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Äventyr vid knäbäckshusen i söndags. Behövlig paus från vardagslivet, och väldigt mycket frihetskänsla.

Hemma Hos // Maja Johansson

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotograph

En söndag för inte allt för länge sedan var det dags för Hemma Hos Sessions med Maja Johansson. Vi alla var nog rätt trötta och kröp ner ordentligt i soffor, fåtöljer och på golvet och avnjöt låt efter låt efter låt med Majas fantastiska röst. Wow säger jag bara. En av de bättre musikupplevelser jag varit med om.

Den tiden på året då dimman rullade in

photographphotographphotograph
photograph
photographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotograph

Första dagarna i mars och dimman rullade in titt som tätt. Som ett tecken på att våren var på väg. Suttit och stirrat på de här bilderna hur länge som helst, de få gångerna jag suttit vid datorn de senaste veckorna. I helgen kom våren äntligen och plötsligt känns inget omöjligt längre.

Glutenfri blåbärs cheesecake

photographphotographphotograph


På min fritid bakar jag en hel del glutenfritt, bland annat frukostbröd i mängder. Men då och då provar jag någon spännande efterrätt, t.ex. denna blåbärs cheesecake. Magiskt god och väldigt enkel att göra. 

Fler glutenfria recept finner ni på elnos recept. Titta in och inspireras!

Hemma Hos // Franska Strängar

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Tänk er franska strängar och många glas vatten i en lite lägenhet med alldeles för mycket människor och ett filmteam. Precis så var det söndagen då Vindla och Helena Josefsson framförde franska melodier. Perfekt. I fredags publicerades bilden i tidningen och dessutom videon på Sydsvenskans hemsida. Klicka och titta!

Gå in och gilla Sveriges Berlin på facebook så ni inte missar nästa spännande lägenhetskonsert. Öppet för alla!

Fredag på Kafferosteriet

photographphotographphotographphotograph
photograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph

I fredags var vi från Söderberg & Sara ute och åt på Kafferosteriet på Österlen, som också är en del av Söderberg & Sara. Självklart urartade middagen och övergick till photosession efter 5 minuter, men det var väl ungefär det som förväntades. Jag fick en jättefin delikatesstallrik med massa picklade saker och chark som var himla god. Som fördrink fick vi rött mousserande vin och till efterrätt vaniljglass med rabarber bredvid. En riktig matupplevelse!

s/v lilleskog

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


De här bilderna kom till sin rätt i svartvitt och då är det bara att ge upp och göra om göra rätt. Nåväl, Lilleskog en disig dag i februari. Fantastisk kväll.

Loading...

LOAD MORE POSTS