Selma i rapsen

photograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Fredagskväll i rapsen. Livsnjutare på total nivå. Riktigt härlig helg med syrran. Hon tog visst några bilder på mig också, men jag väljer att låta fokus vara på henne. Bästa tjejen. Det verkar som att rapsen tagit över denna vår.

Hemma Hos Sessions // Rootwork

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


I fredags publicerades säsongens sista Hemma Hos Session med Rootwork! 
Vi samlades i en himla fin lägenhet i Malmö, sommaren var på intåg och det
vibrerade av känslor i rummet.

Det känns fantastiskt roligt att få ha varit med om detta tillsammans med detta gäng. Idag hade vi dessutom utvärdering på Kafferosteriet. Åt pizza och pratade framtidsplaner. Mer om det längre fram.

Så länge: Njut av Rootwork!

The Great Spring Adventure

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Ibland behöver man komma iväg från stan, ut i det fria och bara gå. Vårt äventyr innehöll dessutom en spännande klättring ner från södra huvudet på Stenshuvud som kanske inte var så genomtänkt men mycket spännande. Äventyrarna i oss segrade!

Rapsfält

photograph

Idag hade jag en fotografering med Melker ute i ett rapsfält inplanerat. Men Melker ville inte alls vara med så istället bjuder jag på en bild på rapsfältet. Hela skåne står i blom och det är hur vackert som helst. Nästa helg är det dags för årets första bröllop, och det ska bli så kul att få dokumentera Lina & Magnus dag.

Nu ska jag ta mig an en hel hög bilder som ska tuschas mm. En lugn och fin söndag.

På vift med nya kameran!

photograph


Dagen är äntligen kommen, då jag uppgraderar kameran till fullformat! Och vilken skillnad, vilka nyanser i skärpedjup, färger och ljus. Magiskt.

Idag tog jag och Hanna bilen till Stenshuvud för att rensa tankarna, vandra och såklart fotografera! Resultatet kommer längre fram, men en smygtitt måste jag bjuda på. Fantastiskt bra ledig dag. 

Preshoot // Shani & Fabien

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Mötte upp Shani & Fabien i Slottsträdgårdens kafé i Malmö som vår första träff inför deras bröllop i sommar. Vi tog en fika och sedan gick vi ut till Ribban och fotograferade längst ute på en avstängd brygga. Så himla fina tillsammans. Ser verkligen fram emot bröllopet som definitivt kommer att vara extraordinärt!

Hemma Hos Sessions // Skilla, Vindla & Linnea Henriksson

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


I måndags var det dags för Hemma Hos Session med Skilla, ackompanjerade av Vindla och så en duett med Linnea Henriksson. Första tonen och håret reste sig på armarna. En helt magisk upplevelse, med kvällssol över Malmö på 10e våningen och vacker sång som gick rakt in i våra hjärtan. 

Loading...

LOAD MORE POSTS