Fest i bageriet!

photographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Förra torsdagen ställde vi på Söderberg & Sara till med fest i bageriet. Anledningen var bland annat white guide-utnämningen, men också att vi numera serverar naturvin och härlig öl från microbryggerier. Och så gillar vi fest! Stenugnsbakad pizza till det, och jag fick en liten glutenfri också!

Har semester denna veckan, men på måndag är jag förhoppningsvis tillbaka med bilder från ett bröllop och en hel del matbilder.

Bakom kulisserna - Filminspelning

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


När jag fick frågan om jag ville vara med och dokumentera en filminspelning med Negative Nancy tvekade jag inte en sekund. Blev så imponerad förra gången Rasmus och Filip gjorde musikvideo åt killarna, och detta var inte ett undantag. Vilken rolig dag vi hade!  Fick lära oss allt om klaffel, spruckna tidscheman och mycket, mycket mer. Här är i alla fall första delen av bilderna.


Annars jobbar jag på att bli färdig med bröllop, studentfotografering och bokföring innan semestern!

Bagerihäng hos Söderberg & Sara

photograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Lite så här ser det ut på Söderberg & Sara där jag jobbar. Ibland hänger jag kameran över axeln och tittar in lite tidigare på en kopp kaffe och lite fotografering. Inte tillräckligt ofta, men det händer. Och i förrgår fick vi, främst Per och Tilde utmärkelsen Årets Stjärnskott i White Guide vilket gjort oss alla superglada och stolta! 

Eftersom stället ständigt är i rörelser sker det mycket förändringar och det ger mig all anledning att fortsätta dokumentera!

Inspired by pin up

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Häromdagen kom det in ett jobb som jag inte kunde tacka nej till, hur mycket jag än hade denna helgen. Linn, som utbildar sig till make up artist på Makeupstudion i Göteborg, behövde några bilder till sin portfolio och examination. Så vi åkte ut i en fin fin cadillac och tog dessa bilder, plus ett gäng andra. Duktig tjej!

Loading...

LOAD MORE POSTS