Emelie + Johan // Bröllop

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Emelie & Johan gifte sig den 26 juli och vi möttes upp och fotograferade vid vackra Ängavallen där vi också tog bilderna vid deras preshoot. På något sätt var ljuset ännu mer magiskt än förra gången, och sedan Emelie i hennes fantastiska brudklänning tillsammans med Johan som var så stilig utgjorde de verkligen det perfekta paret! Och buketten stod Emelies syster för, vars bröllop jag fotograferade i våras! Det perfekta bröllopet helt enkelt!


Merete & Leif // Presession

photographphotographphotographphotographphotograph


För några veckor sedan träffade jag Merete & Leif i Helsingborg för att prata om deras bröllopsdag, deras önskemål och allt det praktiska. Nästa helg gifter de sig och jag ser så fram emot lördagen!

Nu sitter jag med det sista efterarbetet på Markus och Emmas bröllop. Sedan är det dags för Madeleines och Christers bröllop, ovanpå det en familjefotografering med Melker. Så bäst att jag fortsätter!

Tacofiesta på Söderberg & Sara

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

För nästan exakt en månad sedan var det Tacofiesta på vårt kära stenugnsbageri!
Det serverades god tacos, massa öl och naturviner och till det fick vi höra Anders 
Flanderz ensamorkester! En fantastisk kväll helt enkelt.

Att ha lyxen att både jobba på detta härliga bageri och dessutom få jobba som fotograf känns verkligen som en unik chans och en riktigt bra kombo! Även sena nätter och tidiga morgnar.

Kabusa

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Första dagarna på semestern spenderades ute på landet med middagar, kolonihäng, sol och bad, morotskaka och så en härlig tur till Kabusa precis innan regn och åskoväder. Så skönt att få röra sig i lite vackra, lugna miljöer efter hetsiga dagar på jobbet. 

Bröllop // Shani & Fabien

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Den 7e juni gifte sig Shani och Fabien på Vindåkra gård utanför Malmö. Familjerna möttes upp en stund innan vigseln och samlade sig medan vännerna började droppa in. Under tiden var jag iväg och fotograferade Shani & Fabien. När vi kom tillbaka var det dags för vigsel under ett stort, vackert träd och sedan blev det champagne och lyckoönskningar! 

Middagen stod Ambiance à Vindåkra för, en magisk måltid på franskt vis, som avslutades med ostar och macarons. Middagen övergick i dans, och de flesta kastade skorna för kvällen!

Och efter varje bröllop kommer man hem och vill gifta sig. Så är det bara. Så många fina par man dokumenterar, vackra bröllop och god mat. Så mycket inspiration.

Som ni säkert förstår var det omöjligt att välja ett 20-tal bilder att visa upp. Siffran slutade på runt 90, och då valde jag ändå bort alla dans och middagsbilder. Oj, vad fint det var!

Isabella Lundgren & Carl Bagge Trio // Jazzfestivalen

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


I torsdags var jag artistvärd för Isabella Lundgren och Carl Bagge Trio under Jazzfestivalen i Ystad. Passade självklart på att ta med kameran och jag blev helt förtrollad av musiken, scenen och den mysiga miljön på Per Helsas gård. Kunde inte låta bli att äta lunch på kaféet efteråt. Perfekt avslut!

Och på tal om avslut, på kvällen gick vi på Jazzjammet på Bryggeriet också. Rätt häftigt att se Joshua Redman tillsammans med en hel drös duktiga musiker. Bland annat några ovan nämnda!

Loading...

LOAD MORE POSTS