Emma + Markus // Bröllop

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotograph

I början av augusti åkte jag upp till Billesholm och Risekatslösa Kyrka för en porträttsession med Emma & Markus precis efter deras vigsel. Vi hade aldrig träffats förutom men haft lite mailkontakt för att lära känna varandra inför den stora dagen. När det äntligen var dags var det alldeles grått och stormigt ute, och efter en halvtimme började det regna. Men det är precis sånt väder som skapar spännande bilder och det här var en av mina roligaste porträttsessioner under sommaren!

Magi för mig!

Porträttfotografering med Melker

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Minns ni halvårsfotograferingen jag hade med Melker i december? Här kommer bilderna från ett års fotograferingen, som faktiskt blev en familjefotografering! Så himla kul att få följa med familjen när Melker växer upp. Helt fantastisk liten kille!

Är du intresserad av att boka in en porträttfotografering? Skicka en förfrågan till elnaphotography@gmail.com så skickar jag en prislista till dig.

Stella & William

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photograph
photograph
photographphotograph
photograph

Fotograferade Stella & William under sensommaren förra året. Kan inte förstå att jag missat att visa upp de här bilderna. Ystad är bra på det viset, vi har både hav och små skogar. En riktigt rolig fotografering helt enkelt!

Loading...

LOAD MORE POSTS