Strosa runt i Köpenhamn

photographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotograph

Jag och Alexandra åkte på fotomässan i Köpenhamn förra hösten för att kolla in vad de hade att erbjuda, men kanske främst umgås. Vi passade på att luncha på någon mysig bakgata, ta en tur på Botaniska och en runda till Statens museum for kunst. Perfekta höstdagen i Köpenhamn.

Pelle Lindsjö

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Fick äran att fotografera denna härliga och kreativa människa i somras. Pelle släpper snart en EP som jag verkligen längtar efter. Har fått tjuvlyssna lite för att känna in stämningen, och musiken passar perfekt till ruggiga höstdagar, men också sommarkvällar. Så där lagom mysigt och väldigt bra! En riktigt kul fotografering helt enkelt!

Bröllopssäsongen 2015

photograph
photograph

Det börjar bli dags att boka fotograf om du ska gifta dig under sommaren 2015. Eller hösten för den delen! Prislistan inför bröllopssäsongen är färdig sedan länge, och pryds av vackra Shani & Fabien. Den är fylld av fotografier, bra-att-veta och såklart mina olika paket jag erbjuder.

Mina fotografier präglas av känslor, vad ni ser och upplever under dagen, era personligheter och mitt konstnärliga öga. Jag utgår alltid från er som par för att kunna berätta er historia. Än så länge har jag fotograferat bröllop i hela Skåne, allt från Helsingborg till Österlen!

Skicka iväg ett mail med din förfrågan till elnaphotography@gmail.com

Skogsporträtt

photographphotographphotographphotographphotograph


Jag och Sebbe var ute i skogen för någon vecka sedan för att fotografera nya porträtt till min hemsida och facebooksida. Lyx att ha en pojkvän som vill hjälpa till lite också. Sceneriet med ett äppleträd ute i skogen passar mig perfekt, det representerar min stil väldigt bra.

Gå in och gilla min facebooksida för senaste uppdateringarna och lite annat gött!

Gravidfotografering // Anniken & Sebastian II

photograph
photographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Här kommer del 2 av fotograferingen med Anniken & Sebastian. Vi hade turen med oss och fick en väldigt fin skymning, böljande vågor och pastelltoner. Ett fantastisk par att fotografera och oj så mycket bilder det blev. Här är ett litet urval åtminstone. Så fint.

Bakom kulisserna - Filminspelning med Negative Nancy

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

I juni jobbade jag med som Behind the scenes-fotograf på en filminspelning med Negative Nancy. Som jag tidigare skrev var det fantastiskt kul att vara med och se hur det gick till bakom, och se Rasmus och Filip arbeta.

Nu finns första videon ute, så klicka här för att titta på den!

Gravidfotografering // Anniken & Sebastian

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Träffade Anniken & Sebastian för snart en månad sedan för att dokumentera Annikens graviditet. Det var helt fantastiskt att få fotografera dem tillsammans och när vi hållit igång ett tag gick vi ner till havet och fortsatte lika länge till. Det får helt enkelt bli två inlägg så att jag slipper selektera ut allt för mycket!

Är du intresserad av att boka en fotografering av detta slag, skicka mig då ett mail till
elnaphotography@gmail.com

Bröllopsleverans!

photographphotograph

Årets sista bröllop är levererat! I grönt kuvert som matchar mina visitkort någorlunda skickar jag med en personlig hälsning, ett visitkort och såklart ett USB med alla bilder, högupplösta.

I sommar har jag fotograferat hela 8 bröllop och det har varit en fantastiskt lärorik säsong! Nu tittar jag över allt jag kan förbättra inför bröllopssäsongen 2015 och så försöker jag blogga resten av bröllopen inom en snar framtid!

Ska ni gifta er 2015?
Skicka ett mig ett mail med ert datum så skickar jag er en detaljerad prislista!

elnaphotography@gmail.com

Loading...

LOAD MORE POSTS