Porträtt | Love

photograph
photograph
photographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotograph

I slutet av november fotograferade jag Love som en födelsedagspresent/julklapp. Vi kom fram till stranden i tid för en riktig vintersolnedgång. Så vacker kväll, och med Love framför kameran kunde resultatet inte bli annat än bra!

Bröllop | Leif & Merete

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Leif och Merete gifte sig i Helsingborg den 30 augusti i somras. Det var en mulen sensommardag som lystes upp av denna varma familj och deras vänner. Jag följde med dem från morgonens förberedelser till kvällens fest, och bjuder här på en smygtitt. Allt från en åktur i Bentlyn till den självklara selfien!

Mattias Lundvall

photographphotographphotograph

Igår mötte jag upp Mattias för sushilunch och det senaste skvallret.Har en idé om det manliga porträttet jag vill undersöka, och således blev Mattias först ut. Vi får se vart projektet slutar, men det är lite det som är det roliga med projektformen, att det kan utvecklas hur som helst!

Nyårsdoppet 2015

photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Ännu ett nyår har passerat, firandet var lika bra som förväntat, och dagen efter mådde vi nog alla som vi förtjänade. Jag hade ett spännande fotouppdrag att utföra, nämligen att dokumentera nyårsdoppet vid Marinan i Ystad.

Riktigt kul att se alla som vågade ta sig ett dopp, och en kul händelse att dokumentera minst sagt! Kallbadhusföreningen hade ordnat det hur bra som helst, och de finns att följa här.

Loading...

LOAD MORE POSTS