Sigma Art

photograph

I förra veckan, efter att ha avslutat efterarbetet på ett bröllop och en porträttfotografering, beställde jag ett nytt objektiv. Ett Sigma i serien Art, 50 mm med bländare 1,4. Wow vilken lyxig känsla jämfört med tidigare Sigma-objektiv jag provat. Kostade det dubbla men oj vad skarpt det är. 

Tänkte ta ut det för en testfotografering i veckan, är så peppad på att skapa lite magi!

Porträtt

photographphotographphotograph

Tog lite porträtt på mig själv för ett tag sedan för att komma igång med fotograferandet igen. Värma upp kameran och fixa lite profilbilder till hemsidan bland annat. Check.

Annars har jag dragit på mig en vårförkylning, men passar på att göra urval och redigera lite mellan huskurerna. Bröllop och porträtt ska levereras, och helst nu!

Vårbröllop

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Härom helgen fotograferade jag årets första bröllop. Vigseln ägde rum på en utkiksplats, med utsikt över den omgivande dalen. Hur vackert som helst när solen började gå ner. Känns så roligt att bröllopssäsongen startar tidigt i år, börjar redan peppa inför sommaren!

Kiss me stupid!

photographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotograph

Mötte upp Kiss Me Stupid! i Malmö förra veckan för att ta lite nya bandbilder till dem. Vi fotade vid hamnen för en lite urban känsla, och de var ett riktigt glatt och härligt gäng. 

Här hittar du dem på facebook

På schemat i veckan står bland annat en porträttfotografering och redigering av bröllopsbilder. Dessutom en hel del löprundor för att komma ut i friska luften och bara njuta!

Loading...

LOAD MORE POSTS