Pixel Skånes Filmfestival

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

När jag fick frågan om att vara officiell festivalfotograf för Pixel Skånes Filmfestival tvekade jag inte en sekund. Har flera år i rad tänkt gå dit men inte fått ihop det med schema och jobb. Får väl erkänna att jag bara såg två filmer i sin helhet på hela festivalen, men den ena var ett vinnarbidrag så jag lyckades pricka ett rätt!

Riktigt roligt att ha ett eget kontor, att leverera bilder på löpande band och ha så härliga människor runt omkring mig! På sista bilden ser ni teamet bakom hela festivalen. En smula övertrötta efter en hel del övertid gissar jag på.

Porträttfoto | Delta

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph


Så söt så man smälter! Delta och ett gäng citroner som var hennes absoluta favorit! Ekologiska såklart. 


För de allra minsta erbjuder jag två porträttfotograferingar till ett specialpris. Vi ses första gången och fotograferar vid cirka 6 månader och sedan vid ett år. På så vis får ni två fotograferingar och man ser så stor skillnad på det halvåret. En kul idé att göra fotobok av eller bara rama in!

Loading...

LOAD MORE POSTS