Provfotografering | Malin + Marcus

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Provfotograferingen med Malin & Marcus var inplanerad i slutet av april för lite extra vårig känsla. Det visade sig att vi valde en riktigt kall söndag med snö på sina håll. Regnmolnen kom närmre, men vi klarade oss precis. Vackra Hammars backar!

Konsultationen hade vi på Olof Viktors, varsin kräftmacka senare var vi redo för vilket väder som helst. I juli är det dags för den stora dagen!

DermaPeel Hudvårdsklinik

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Tog fotografier till DermaPeel Hudvårdsklinik häromveckan. Personalporträtt, gruppbilder, interiör och behandlingar. Passade på att boka in ansiktsbehandling, färgning av bryn och fransar och shellac. Fick en riktigt lyxig fredagseftermiddag! 

Provfotografering | Linda + Jeppe

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Provfotografering med Linda & Jeppe häromdagen ute i skogen. Lyckosamt nog fick vi lite solnedgång mitt i allt också, inte helt fel!

Provfotograferingen gör jag för att vi ska lära känna varandra, dels hur jag jobbar som fotograf, dels hur ni agerar när jag fotograferar. Alla par är olika, och därför tycker jag det är viktigt med en provfotografering om det finns tillfälle, i samband med konsultationen t.ex. Som ett plus i kanten får ni romantiska porträtt att använda i bröllopsprogrammet!

Loading...

LOAD MORE POSTS