Boka mig som bröllopsfotograf!

photograph

Letar ni efter någon som kan föreviga minnen från er bröllopsdag? Då är jag rätt person för det. Jag fotograferar med känsla, en dokumentär stil och alltid en gnutta konstnärlighet. Det ger er unika bilder från er dag, och minnen ni aldrig glömmer.

Jag erbjuder flera olika bröllopspaket där alla högupplösta redigerade bilder på usb ingår, samt konsultation. Ni kan välja på heldag, halvdag, porträtt eller porträtt och gratulationer. Självklart sätter jag ihop ett paket som passar er dag och önskemål bäst!

Mitt första bröllop fotograferade jag 2013, och jag har fotat bröllop både i Sverige och Danmark. Jag älskar att få dokumentera kärlek och skapa minnen för livet. Det är ett otroligt spännande jobb!


Ska ni gifta er 2018 eller 2019?
Skicka ett mail där ni berättar lite om er, vilket datum ni ska gifta er, hur många timmar ni tänker er och var ni ska gifta er så skickar jag en prislista där ni kan läsa mer om hur jag jobbar!

elnaphotography@gmail.com

photographphotograph
photographphotograph
photograph
photograph
photographphotograph

Bröllop | Kari-Anne & Robert

photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph
photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

Kari-Anne och Roberts magiska bröllop i Ystads Sandskog och på Hotell Continental. Så mycket kärlek, så mycket skratt och en hejdundrandes fest! Wow!

Loading...

LOAD MORE POSTS