photograph

Letar ni efter någon som kan föreviga den viktigaste dagen i era liv? Då är jag rätt person för det. Jag fotograferar med känsla, en dokumentär stil och alltid en gnutta konstnärlighet. Det ger er unika bilder från er dag, och minnen ni aldrig glömmer.

Jag erbjuder flera olika bröllopspaket där alla högupplösta redigerade bilder på usb ingår, samt konsultation. Ni kan välja på heldag, halvdag, porträtt eller porträtt och gratulationer. Självklart sätter jag ihop ett paket som passar er dag och önskemål bäst!

Jag älskar att få dokumentera kärlek och skapa minnen för livet. Att fotografera bröllop är ett otroligt spännande jobb!


Ska ni gifta er 2019 eller 2020?
Skicka ett mail där ni berättar lite om er, vilket datum ni ska gifta er, hur många timmar ni tänker er och var ni ska gifta er så skickar jag en prislista där ni kan läsa mer om hur jag jobbar!

elnaphotography@gmail.com

photograph

Elna Andersson - Bröllopsfotograf i Malmö, Skåne, Sverige.