photographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotographphotograph

När jag fick frågan om att vara officiell festivalfotograf för Pixel Skånes Filmfestival tvekade jag inte en sekund. Har flera år i rad tänkt gå dit men inte fått ihop det med schema och jobb. Får väl erkänna att jag bara såg två filmer i sin helhet på hela festivalen, men den ena var ett vinnarbidrag så jag lyckades pricka ett rätt!

Riktigt roligt att ha ett eget kontor, att leverera bilder på löpande band och ha så härliga människor runt omkring mig! På sista bilden ser ni teamet bakom hela festivalen. En smula övertrötta efter en hel del övertid gissar jag på.